Isolatie

Dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en scheidingswand isolatie zijn allemaal vormen van isolatie die kunnen helpen om energiebesparing van een huis te verhogen. OSB Center biedt een oplossing voor elk type isolatie, bekijk hieronder ons aanbod.

Dak isolatie

DAK ISOLATIE

OSB Center biedt verschillende soorten dakisolatie aan. Zo zijn er verschillende soorten Alkreflex en andere soorten dakisolatie. Bekijk ons aanbod voor de specifieke soorten dakisolatie en meer informatie over afmetingen en prijzen.

Bekijk ons aanbod

Spouwmuurisolatie

SPOUWMUURISOLATIE

OSB Center biedt verschillende soorten spouwmuurisolatie aan. Zo zijn er verschillende soorten isolatieplaten zoals Pir Alu, Rockfit Duo en IsoFort spouwmuurisolatie. Bekijk ons aanbod voor de specifieke afmetingen en prijzen en vind de spouwplaat die past bij uw project.

Bekijk ons aanbod

Vloerisolatie

VLOERISOLATIE

OSB Center biedt verschillende soorten vloerisolatie aan. Zo zijn er verschillende soorten vloerisolatie zoals EPS en de URSA XPS. Bekijk ons aanbod voor welke soort vloerisolatie geschikt is voor uw project.

Bekijk ons aanbod

Scheidingswand isolatie

SCHEIDINGSWAND ISOLATIE

OSB Center biedt verschillende soorten scheidingswand isolatie aan. Zo zijn er verschillende soorten scheidingswand isolatie zoals Glaswol ursacoustic, RockSono Base en Timber Frame Roll. Deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekijk ons aanbod voor meer informatie over de afmetingen en prijzen.

Bekijk ons aanbod

Dakisolatie

Dakisolatie is een belangrijke vorm van isolatie, omdat warmte stijgt en veel warmte kan ontsnappen door een niet-geïsoleerd dak. Dakisolatie kan worden aangebracht aan de binnenkant of de buitenkant van het dak, afhankelijk van de situatie. Het kan worden gemaakt van materialen zoals glasvezel, cellulose, minerale wol of schuim.


Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een vorm van isolatie waarbij de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van een huis wordt opgevuld met isolatiemateriaal. Dit kan helpen om warmteverlies te verminderen en het energieverbruik te verminderen. Materialen die vaak worden gebruikt voor spouwmuurisolatie zijn glasvezel, cellulose, minerale wol of schuim.


Vloerisolatie

Vloerisolatie kan worden toegepast op de vloer van een huis om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren. OSB Center biedt vloerisolatie platen aan, deze worden gemaakt van materialen zoals polystyreen, polyurethaanschuim of minerale wol. Vloerisolatie kan ook helpen om de vochtigheid in een huis te verminderen, wat kan leiden tot een gezonder binnenklimaat.


Scheidingswand isolatie

Scheidingswand Isolatie kan worden toegepast op binnenmuren van een huis om te helpen bij het verbeteren van geluidsisolatie en het behoud van warmte. Het kan worden gemaakt van materialen zoals steenwol, glaswol of schuim en kan worden gebruikt in muren tussen kamers of tussen een huis en aangrenzende gebouwen.


Kortom, dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en scheidingswand isolatie zijn allemaal belangrijke vormen van isolatie die kunnen helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van een huis en het creëren van een gezonder binnenklimaat. Het juiste type isolatie hangt af van de specifieke behoeften en kenmerken van een huis.

Beste bezoeker,

Hartelijk dank voor uw interesse in www.osbcenter.nl.

In verband met onze geloofsovertuiging is onze website op zondag gesloten.


Morgen bent u weer van harte welkom!


Met vriendelijke groet,
OSBcenter