Sluiten

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN:

VRIJDAG 26-07-2024 TOT ZATERDAG 03-08-2024

Hout & plaatmateriaal

Op zoek naar goede kwaliteit hout en plaatmateriaal? Bij OSB Center kunt u eenvoudig diverse soorten hout en plaatmateriaal kopen.
Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze inkoop specialisten zoeken met zorg de beste hout en plaatmateriaal voor u uit. We hebben rechtstreeks contact met fabrieken in Europa, zo bent u bij ons altijd verzekerd van lage prijzen en hoge kwaliteiten.
Bekijk ons aanbod voor diverse OSB3 platen, underlayment platen, spaanplatenvurenhouten balken en gipsplaten.

OSB3 & UNDERLAYMENT

OSB3 & UNDERLAYMENT

Diverse OSB3 platen, variërend van 9 mm. dikte tot 18 mm. dikte. De platen bestaan uit verschillende lagen hout fillers van voornamelijk grenen- en vurenhout. Underlayment varieert van 9 mm. dikte tot 18 mm. dikte. Ideaal voor binnentoepassingen zoals wand- en vloerplaten of voor constructieve doeleinden zoals het maken van dakbeschot.

Bekijk ons aanbod

Spaanplaat

SPAANPLAAT

Spaanplaten bij OSB Center variëren van 10 mm. dikte tot 18 mm. dikte. Een spaanplaat is gemaakt van allemaal kleine samengeperste stukjes hout. Deze worden bij elkaar gehouden door een bindmiddel. Hierdoor ontstaat een stevige spaanplaat voor verschillende doeleinden

Bekijk ons aanbod

Vurenhout

VUREN BEWERKT & VUREN 4 ZIJDIG

Diverse vuren balken en planken variërend van geschaafd, ruw tot bewerkt. Voor elk project de juiste toepassing. Bekijk direct het assortiment.

Bekijk ons aanbod

Gipsplaten

GIPSPLATEN

Met gipsplaten maakt u uw wanden en plafonds mooi en strak. Gipsplaten zijn stevig en duurzaam, en bieden uitstekende geluidsisolatie. Kies uit verschillende afmetingen en diktes voor het perfecte resultaat.

Bekijk ons aanbod

OSB3

Onze OSB 3 plaat is een geperste constructieplaat die geproduceerd wordt uit Europees naaldhout. De OSB3 is homogeen qua bouw en heeft dankzij het continu persproces een nauwkeurige dikte waardoor u niet hoeft na te schuren. De OSB 3 plaat heeft een gesloten en zijdeglans oppervlak.

Underlayment

Bij OSB Center kunt u kiezen voor diverse underlayment platen. De Elliottis Pine (grenen) plaat is ons meest prijstechnische underlayment. De Elliottis Pine (grenen) is breed inzetbare underlayment plaat voor talloze constructieve toepassingen. Deze platen zijn hoofdzakelijk afkomstig uit de Braziliaanse plantages. Underlayment platen bestaan uit een oneven aantal gelijmde lagen. Verlijmen gebeurt op het moment dat de fineerlagen voldoende gedroogd zijn. Tot slot worden de platen gezaagd, tong en groef gefreesd en eventueel geschuurd.

Spaanplaat

De spaanplaat bestaat uit diverse houtproducten als, zaagsel, spaanders en een lijmproduct. Deze houtproducten worden onder hoge druk en warmte geperst tot een voordelig en functionele houten plaat. Bij OSB Center bestaat de spaanplaat uit grove spaanders. In ons assortiment hebben we spaanplaten in diverse diktes. Er is een ruime keus in afmetingen. Bij ons kunt u terecht voor zowel particulieren als zakelijke klanten.


Vuren balkhout

Vurenhout wordt veel gebruikt in de bouw. Het hout komt van een fijnspar. Door het lichte gewicht, de sterkteklasse en de goedkope prijs zijn vurenhouten balken erg populair in Nederland. Bij OSB Center leveren wij alleen topkwaliteit vurenhout. De vuren balken betreffen de C24 klasse vurenhout. We stellen met zorg een gericht assortiment balken samen, waarbij de kans groot is dat u meteen een vurenhouten balk online kunt bestellen die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Gipsplaten

Gipsplaten zijn een uitstekende optie voor zowel wand- als plafondbekleding. Deze veelzijdige platen zijn gemakkelijk te monteren. Met wand gipsplaten kunt u eenvoudig wanden creëren die een uitstekende geluidsisolatie bieden en gemakkelijk te stucen zijn, terwijl plafond gipsplaten ideaal zijn voor het creëren van een strak en modern plafond en het inbouwen van verlichting en andere apparaten. Bovendien zijn gipsplaten relatief licht van gewicht, wat betekent dat ze gemakkelijk te hanteren zijn.