Sluiten

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN:

VRIJDAG 26-07-2024 TOT ZATERDAG 03-08-2024

IJzerwaren

Er zijn veel verschillende soorten ijzerwaren beschikbaar, waaronder schroeven, bouten en moeren. Echter zijn er ook onderdelen nodig om balken en liggers te ondersteunen en te verbinden. Deze ijzerwaren kunnen we onderverdelen in drie groepen: raveeldragers, balkdragers en hoekankers. Bekijk hieronder per product welke het beste is voor uw project.

Raveeldragers

RAVEELDRAGERS

De raveeldragers zijn te gebruiken voor het bevestigen van dwarsbalken rechtstreeks tegen de muur of tegen een andere houten balk. OSB Center biedt raveeldragers aan in meerdere maten, vanaf 38x121 mm. tot en met 96x232 mm. Bekijk ons aanbod voor de specifieke maten.

Bekijk ons aanbod

Balkdragers

BALKDRAGERS

De balkdragers met lange lip zijn te gebruiken voor het verbinden van dwarsbalken aan een moerbalk. OSB Center biedt balkdragers aan in meerdere maten, vanaf 46x96 mm. tot en met 96x246 mm. Bekijk ons aanbod voor de specifieke maten.

Bekijk ons aanbod

Hoekankers

HOEKANKERS

Hoekijzer met schroefgaatjes voor een stabiele houtverbinding. Deze zijn beschikbaar met of zonder ril. De hoekankers zijn beschikbaar in de maten 40x60 mm, 40x100 mm, 50x50 mm. en 90x90 mm. Daarnaast biedt OSB center ook versterkingshoeken aan, net zoals de hoekankers, in verschillende maten. Bekijk ons aanbod voor de specifieke maten.

Bekijk ons aanbod

Raveeldragers

Raveeldragers zijn onderdelen van een bouwconstructie die worden gebruikt om een horizontale balk of ligger te ondersteunen die loodrecht op de hoofdbalk of het hoofdraamwerk staat. Raveeldragers zijn in veel verschillende afmetingen beschikbaar tegen een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod en vind de perfecte raveeldrager voor uw project.

Balkdragers

Balkdragers zijn metalen beugels die worden gebruikt om een horizontale balk of ligger aan een verticale paal of muur te bevestigen. De balkdrager zorgt ervoor dat de balk stevig op zijn plaats blijft en voorkomt dat deze gaat wiebelen of bewegen. Bij OSB Center bieden we balkdragers met lip aan in verschillende maten, tegen een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod voor de specifieke maten en vind de perfecte balkdrager voor uw project.


Hoekankers

Hoekankers zijn metalen beugels die worden gebruikt om hoeken en verbindingen tussen balken, liggers en muren te versterken. Hoekankers worden vaak gebruikt in houtskeletbouw om de stabiliteit en stevigheid van de constructie te vergroten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en materialen, zoals stalen versterkingshoeken en hoekankers met ril. Bekijk ons aanbod voor de specifieke maten en vind de perfecte hoekanker voor uw project.