Bevestigingsmaterialen

Op zoek naar bevestigingsmaterialen? Bij OSB Center vindt u een groot assortiment van bevestigingsmaterialen waaronder: houtschroeven, houtbouwschroeven, houtdraadbouten en ringen. Onze bevestigingsmaterialen focussen zich op houtmaterialen. Het bevestigingsmateriaal voor hout zijn voorraadartikelen, zo ontvangt u uw bevestigingsmaterialen snel bij uw thuisbezorgd.

Houtschroeven

HOUTSCHROEVEN

Houtschroeven zijn er in vele varianten met verschillende koppen. Zo vindt u diverse multifunctionele houtschroeven, bijvoorbeeld: de platte kop met torx-aandrijving. Daarnaast hebben we ook houtschroeven met scherpte snijpunten. 

Bekijk ons aanbod

Houtbouwschroeven

HOUTBOUWSCHROEVEN

Onze houtbouwschroeven hebben een tellerkop met diverse afmetingen. Zo variëren ze van 6x60 mm. tot 10x350 mm.

Bekijk ons aanbod

Houtdraadbouten en ringen

HOUTDRAADBOUTEN & RINGEN

Bij OSB Center kunt u kiezen uit verschillende afmetingen houtdraadbouten. Uitstekend te gebruiken bij het bouwen van constructies als terrasoverkappingen, meubels en speeltoestellen.

Bekijk ons aanbod

Houtschroeven 

Houtschroeven worden gebruikt om houten delen met elkaar te verbinden of iets te bevestigen op een houten oppervlak. In ons assortiment vindt u diverse houtschroeven. Bij OSB Center hebben we voor elke toepassing de juiste houtschroef. Mocht u twijfelen welke houtschroef u nodig heeft, helpen wij u graag. Zo heeft elke schroefkop zijn eigen voordelen en nadelen met betrekking tot afwerking, kracht en functionaliteit.


Houtbouwschroeven

Houtbouwschroeven zijn ontwikkeld voor het verbinden van houten balken en dragende houtconstructies. Houtbouwschroeven zijn zeer sterk en hebben een hoge uittrekwaarde. Door de tellerkop aan de schroeven hebben houtbouwschroeven een groot draagvlak en klembereik, hierdoor kunnen de schroeven zwaarder belast worden en zijn er minder bevestigingspunten nodig voor een stevige houtconstructie.

Houtdraadbouten

Een houtdraadbout is een ijzersterke bout die veel wordt gebruik bij houtconstructiebouw. De houtdraadbout heeft een kop van zes kanten en is afgewerkt met een goed schroefdraad. Zo is deze houtdraadbout zeer geschikt om toe te passen bij houten constructies. De houtdraadbouten kunnen, mits in combinatie met een plug, ook uitstekend gebruikt worden voor bevestigingen aan beton en steen.


Beste bezoeker,

Hartelijk dank voor uw interesse in www.osbcenter.nl.

In verband met onze geloofsovertuiging is onze website op zondag gesloten.


Morgen bent u weer van harte welkom!


Met vriendelijke groet,
OSBcenter