Assortiment OSBCENTER.NL

Bestel een uitgebreid assortiment aan professionele houten platen en balken via onze webshop vanuit huis en laat ze bezorgen of kom uw bestelling bij ons afhalen. Onze platen, balken, isolatie, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen zijn in vele afmetingen en diktes verkrijgbaar.

Hout-Plaatmateriaal.png

HOUT & PLAATMATERIAAL

Op zoek naar goede kwaliteit hout en plaatmateriaal? Bij OSB Center kunt u eenvoudig diverse soorten hout en plaatmateriaal kopen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze inkoop specialisten zoeken met zorg het beste hout en plaatmateriaal voor u uit. We hebben rechtstreeks contact met fabrieken in Europa, zo bent u bij ons altijd verzekerd van lage prijzen en hoge kwaliteiten. Bekijk ons aanbod voor diverse OSB3 platen, underlayment platen, spaanplaten en vurenhouten balken.

Bekijk ons aanbod

Isolatie.png

ISOLATIE

Dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en scheidingswand isolatie zijn allemaal vormen van isolatie die kunnen helpen bij energiebesparing van een huis te verhogen. OSB Center biedt een oplossing voor elk type isolatie.

Bekijk ons aanbod

Bevestiginsmateriaal.png

BEVESTIGINGSMATERIAAL

Op zoek naar bevestigingsmaterialen? Bij OSB Center vindt u een groot assortiment aan bevestigingsmaterialen waaronder: houtschroeven, houtbouwschroeven, houtdraadbouten en ringen. Onze bevestigingsmaterialen focussen zich op houtmaterialen. Het bevestigingsmateriaal voor hout zijn voorraadartikelen, zo ontvangt u uw bevestigingsmateriaal snel bij uw thuisbezorgd.

Bekijk ons aanbod

IJzerwaren.png

IJZERWAREN

Er zijn veel verschillende soorten ijzerwaren beschikbaar, waaronder schroeven, bouten en moeren. Echter zijn er ook onderdelen nodig om balken en liggers te ondersteunen en te verbinden. Deze ijzerwaren kunnen we onderverdelen in drie groepen: raveeldragers, balkdragers en hoekankers. Bekijk hieronder per product welke het beste is voor uw project.

Bekijk ons aanbod

Beste bezoeker,

Hartelijk dank voor uw interesse in www.osbcenter.nl.

In verband met onze geloofsovertuiging is onze website op zondag gesloten.


Morgen bent u weer van harte welkom!


Met vriendelijke groet,
OSBcenter